30 Eylül 2013 Pazartesi

Dalgalı Saç Yeni Sezon Modelleri

Dalgalı saç yeni sezon modelleri 4 mevsim kullanılan ve devamlı olarak fenomen olan bir modeldir. 2013 senesinde ise doğal bukleler trend olmuştur. Doğal dalgalı saç yeni sezon modellerini evde uygulamakta kolaydır. Saçları düz olan kadınlarımız saç maşasından faydalanarak evde 1-2 uygulamayla çok hoş dalgalara sahip olabilmektedir . Dalgalar saçlarınıza hacim katmakla kalmaz ayrıca saç sağlığınız için de yararları vardır. Saçlara uygulanan bir kaç çeşit dalga modelleri vardır. Su dalgalı saç modeli, sık bukleli ve dalgalı saç modeli, gevşek dalgalı saç modelleri gibi stilleri uygulayabilirsiniz. Bir çok ünlü sanatçılar dalgalı saçlarıyla ün yapmışlardır. Misal verecek olursak Kim Kardahsian, Shakira bunlardan sadece bir kaç tanesidir.

Dalgalı saç modelleri en fazla sarı saçlarda kullanılsa da aslına bakarsanız bütün renkler için ideal saç modelidir. Dalgalı saç modellerini birçok aksesuar ile süslemek mümkündür. Bunun haricinde dalgalı saç sadece uzun saçlarda değil kısa saçlarda da gayet hoş ve çekici durmaktadır.




29 Eylül 2013 Pazar

Uzun ve Katlı Saç Kesimleri

Uzun saçlarınızı katlı kesim yaparak saçlarınıza hava katıp yeniden şekillendirebilirsiniz. Uzun saçlarınıza kat kat kesim yaparak düz olan saçlarınıza hacim kazandırabilir veya buklelerinize hareket verebilirsiniz. Uzun saçlarda katlı kesimlerde dikkat edilecek bir husus kesimler arası geçişin keskin olmaması gerekir. Yumuşak ve iyi bir geçiş olması gerekir.

İnce telli saçlara sahipseniz omzunuzu geçmeyen saçlarınız uzun sayılmaz. Bu nedenle ince telli saçlara sahip bayanlar saçlarının omzunu geçmesini beklemeliler. Yoksa saçlarının uçları zarar görebilir ve kötü gözükür.

Uzun saçlı kişilerde kulak hizasına kadar kat yapılması idealdir. Saçlarınızın bukleleri kat kesiminden sonra fark edeceksiniz ki dahada canlanacaktır.

Diğer uzun saçlı modelleri hakkında bilgi almak için Uzun Saç Modelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Mynet sitesinin Katlı Uzun Saç Modellerini inceleyebilirsiniz.
Uzman Tv katlı saç kesimleri hakkında videosu





28 Eylül 2013 Cumartesi

Yuvarlak Yüze Sahip Bayanlara Uygun Saç Modelleri

Yuvarlar bir yüze sahip bayanlar kendilerine uygun saç modelini seçerek güzelliklerine güzellik katabilirler.

Yuvarlar Yüzler için Dalgalı Saç Modeli 


Çenenizin hizasından başlayarak devam eden katlar ile saç fırçası yardımıyla uygulayabileceğiniz saçınızı dolgun gösterecek hafif dalgalar yuvarlak yüze sahip bayanlara uygun saç modelidir.

Hacimli Küt Saç Modeli


Dış kısma doğru kıvrım yapılarak hareketlendirmiş kısa saçlar yüzünüzün şiş olan bölgeleriyle harika bir ahenk oluşturur. Yuvarlak Yüze sahip bayanların saç modeli olarak hacimli küt saç modelleri idealdir.

Erkeksi Kısa Saç Modeli


Kısa saçlardan kesinlikle korkmanız gerekmez. Erkeksi bir kesin neden olmasın ? Telaş etmeyin bu saç modelinden erkeklerde çok hoşlanmakta. Ayrıca size çekicilik katacaktır emin olabilirsiniz.

27 Eylül 2013 Cuma

Yeni Trend Kısa Saç Modelleri

Yaz aylarında uzun saç ile dolaşmak eminim ki çok sıkıcı ve rahatsız edici olmalı. Saçlarınızı modern ve şık bir tarzda kısa saç modellerinden birine kestirerek mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca kısa saçların bakımı uzun saçların bakımına göre daha kolaydır. Saçlarınızı kısa kestirmeye karar verdiniz ama hangi modeli yapacağınıza tam karar vermediyseniz sakın üzülmeyin. Sizler için birbirinden trend ve şık kısa saç modellerini bir araya getirdik. İçlerinden yüzünüzün şekline uygun olanını seçin ve uzun olan saçlarınızı kestirin.