30 Eylül 2013 Pazartesi

Dalgalı Saç Yeni Sezon Modelleri

Dalgalı saç yeni sezon modelleri 4 mevsim kullanılan ve devamlı olarak fenomen olan bir modeldir. 2013 senesinde ise doğal bukleler trend olmuştur. Doğal dalgalı saç yeni sezon modellerini evde uygulamakta kolaydır. Saçları düz olan kadınlarımız saç maşasından faydalanarak evde 1-2 uygulamayla çok hoş dalgalara sahip olabilmektedir . Dalgalar saçlarınıza hacim katmakla kalmaz ayrıca saç sağlığınız için de yararları vardır. Saçlara uygulanan bir kaç çeşit dalga modelleri vardır. Su dalgalı saç modeli, sık bukleli ve dalgalı saç modeli, gevşek dalgalı saç modelleri gibi stilleri uygulayabilirsiniz. Bir çok ünlü sanatçılar dalgalı saçlarıyla ün yapmışlardır. Misal verecek olursak Kim Kardahsian, Shakira bunlardan sadece bir kaç tanesidir.

Dalgalı saç modelleri en fazla sarı saçlarda kullanılsa da aslına bakarsanız bütün renkler için ideal saç modelidir. Dalgalı saç modellerini birçok aksesuar ile süslemek mümkündür. Bunun haricinde dalgalı saç sadece uzun saçlarda değil kısa saçlarda da gayet hoş ve çekici durmaktadır.




1 yorum:

  1. kısa saç modeli arama sayfasından yeni çıkan saç modellerini görebilirsiniz : http://www.sacmodeliara.com/kisa-sac-modelleri/

    YanıtlaSil